Николета Лозанова палува с маймуни навръх ЧРД (Фото)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова отпразнува 30-я си юбилей в доста екзотична компания.

След ваканцията на малко познат и достъпен остров в близост до Абу Даби, Николета Лозанова избра да отбележи кръглата си годишнина в Столицата на ОАЕ. А след това си подари и малко бягство до Бали,с лед като ситуацията с вулкана на острова се поуспокои.

Там тя празнува не само с най-любимите си хора, но и с палави маймунки, за които очевидно се превърна в атракция. Човекоподобните имаха възможност да се запознаят отблизо с прелестите на Николета Лозанова и дори да ги пипнат. А една от тях се оказа доста нахална и дори тръгна да разсъблича знойната плеймейтка.

А тя, като заклета фенка на селфитата, не пропусна да увековечи тази маймунска свалка с няколко кадъра. Животните видимо са свикнали с хората. А мацки като нея са й сред любимите туристи, които идват да им се радват.

Николета Лозанова е харесвана от всички

Николета Лозанова е харесвана от всички

Николета Лозанова публикува и клипче, на което е заснела „семейните“ отношения между мъжка и женска маймуна с тяхното малко. Явно тя е останала очарована от това как се държат двете маймунки помежду си, а и с останалите, пише pik.bg.

Плеймейтката видимо си изкарва добре, но не разкрива компанията си, освен тази на маймуните. Николета Лозанова се глези всячески не само когато има подобен голям повод, но и без причина. Как да не й завиди човек, че в момента събира тен сред райска природа…

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар