Министър Николина Ангелкова не спи в едно легло със съпруга си (Вижте защо)

Министър Николина Ангелкова не спи в едно легло със съпруга си (Вижте защо)
1 (20%) 1 vote

Министър Николина Ангелкова не прекарва нощите си в компанията на своя мъж.

Николина Ангелкова е щастливо омъжена от няколко години. Тя и съпругът й Христо имат и дъщеричка на име Далия. Но и те, както всяко семейство, имат своите проблеми. В случая не говорим за сериозни неразбирателства или критични разминавания. Въпреки това, съпрузите от доста време вече не си лягат на едно легло.

Причина за това тяхно решени не е, че искрата помежду им е угаснала или нещо пдообно. Просто съпругът на Николина Ангелкова страда от кошмарно хъркане, което не й дава и миг спокойствие през нощта. А с нейната натоварена и отговорна работа не може да си позволи да бъде все недоспала и непродуктивна. Затова се е решила на крайната мярка.

Николина Ангелкова на сватбата си

Николина Ангелкова на сватбата си

За щастие, хъркащият й съпруг е проявил разбиране към нейното желание да спят в различни стаи. Поне в дома им има много и все в някоя може да намери тишина и спокойствие. А на министърът на туризма й е най-добре, когато е в командировка! Е, разбира се, мъжът и детето й липсват, но не и кошмарното хъркане, пише hotarena.net.

Николина Ангелкова често пътува в страната и по света и е много благодарна на мъжа си Христо, че проявява разбиране към нейните ангажименти. Той също така поема голяма част от грижите за дъщеря им. Но, все пак, в повечето време малката Далия е гледана от баби и дядовци. А майка й мисли за още едно дете, но след края на мандата си. Е, тогава с мъжа си със сигурност ще трябва да са на едно легло!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар