Надежда Нейнски трепери над дъщеря си (Вижте какво я сполетя)

Гласувайте за статията

Посланикът ни в Турция Надежда Нейнски се е видяла в чудо с една от дъщерите си.

Бившият външен министър и кадър на СДС Надежда Нейнски от няколко месеца е горда баба на момиченце. Тя никога не е обичала да говори за двете си щерки и продължава да се държи в същия дух. А сега притесненията й са насочено по посока на по-голямата – Виолета.

Преди две години тя мина под венчилото със своя любим Азис Аейдин Азис. Българомохамеданинът е уважаван каридохирург и доскоро е работил в Правителствена болница. Сега двамата със съпругата му са част то столична частна болница. Дъщерята на Надежда Нейнски е клиничен психолог, но в момента е по майчинство.

Въпреки че е изчела куп томове за човешката психика

и възможни вреди върху нея. Виолета не е успяла да се опази от един доста кофти период, през който преминава почти всяка жена. Става дума за следродилната депресия. Вече няколко месеца тя се бори с нея и все повече се убеждава, че има нужда от помощ от някой свой колега. В последно време, обаче, терзанията й са поотшумяли.

Дъщерята на Надежда Нейнски дори публикува откровен и леко плашещ пост в социалните мрежи. От него става ясно, че животът й коренно се е променил с раждането на дъщеря си. Но засега е невъзможно да каже, че промяната е в положителна посока, пише hotarena.net.

На Надежда Нейнски й е най-трудно, че е далеч от дъщеря си

На Надежда Нейнски й е най-трудно, че е далеч от дъщеря си

„Мисълта, че ще бъда сама с детето, ме ужасяваше, не исках дори за секунда да оставам вкъщи. Изпитвах непоносим страх – от нея, от дъщеря ми. Страх ме беше, че няма да мога да спя никога повече; че болките ми няма да спрат; страх ме беше, че не се грижа добре; че развалям брака си; че не ставам за майка; че никога няма да съм щастлива; че не се справям:, споделя отчаяната Виолетапреди време.

Разбира се, под поста си получава десетки окуражителни коментари за това как трябва да бъде силна и да изгони тези мисли от главата си. А дъщерята на Надежда Нейнски е най-благодарна на съпруга си, който е проявил истинско разбиране и е бил плътно до нея в този труден момент. Майката на Виолета пък се изяжда от угризения, че е толкова далеч от щерка си и внучка си.

Виолета и съпругът й

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар