Цвета Караянчева вдигна шумно парти за внучка си

Гласувайте за статията

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева почерпи приятели и колеги за здравето на внучка си.

Покрай инфарктните пленарни заседания, Цвета Караянчева намери време и за един значим семеен празник. Преди дни нейната внучка Теди стана на три годинки. А депутатката от ГЕРБ, като една прекрасна баба, почерпи всички за нейно здраве. Колегите й в кулоарите на парламента я обсипали с пожелания , които да предаде на малката принцеса.

Цвета Караянчева се е отчела подобаващо и пред самата рожденичка. Тя я е затрупала с множество подаръци, кой от кой по-прекрасни. Разбира се, не се е минало и без приказна торта с любим герой от детско филмче. Оказва се, че любимец на малката Теди е Мечо пух. Именно той е изгрял на голямото сладко изкушение. А рожденичката е успяла да загаси свещичките от първия опит!

Цвета Караянчева е горда баба

Цвета Караянчева е горда баба

Председателката на НС разправяла на дълго и на широко на своите колеги от ГЕРБ как е преминал празникът и колко прекрасно е било всичко. Цвета Караянчева е истински щастлива и за дъщеря си Калина, която успя да намери любовта на живота си и да създаде поколение, пише pik.bg.

Щерката на депутатката е омъжена за своя любим Атанас от четири години. И двамата са от Кърджали и именно так сключиха брак на скромна церемония. Малко след това се появи и дъщеря им Теди. От тогава Цвета Караянчева не спира да се фука с ролята си на баба. А в замяна получава безброй комплименти колко млада изглежда и как не биха предположили, че има внучка, и то на три години!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Цвета Караянчева вдигна шумно парти за внучка си”

  1. Альошка Пишкальов

    Дек. 02. 2017

    Горкото недoeбaно Цвети!!!! Колкото пъти я видя как се пени от трибуната, се сещам за думите на Кобилкина: „Недоебaнaтa жена е като терорист с бомба в ръката – всеки момент може да гръмне!!!“

Добавете коментар