Щракнаха Любо Нейков с мистериозна блондинка (Папарашко фото)

Щракнаха Любо Нейков с мистериозна блондинка (Папарашко фото)
5 (100%) 1 vote

Папараци щракнаха Любо Нейков с мистериозна блондинка

Папараци на „Ретро“ хванаха Любо Нейков в крачка. Едрогабаритният комик беше засечен с млада русокоса дама. Двамата обядвали в известен столичен ресторант, предлагащ ястия от индийската кухня.

Любо Нейков пристигнал заедно с тайнствената дама и след като обядът им приключил двамата напуснали заедно заведението.

Приближени до него коментират, че дамата не е от екипа му и не я познават. Казаното от тях отхвърля предположенията, че двамата са разговаряли по служебен въпрос, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Те не допускат и другата версия, че тв водещият е интимен с въпросната дама. Публична тайна е, че той много държи на семейството си и обожава своята съпруга Гинка. Наскоро дори се заговори, че двамата са в очакване на втория им наследник на бял свят.

Любо Нейков вече има една дъщеричка от Гинка. Тя успя да го дари с дете след ужасната драма, която преживяха преди години. Тогава любимата на комика пометна. Двамата преживяха изключително тежко загубата. Но след появата на Анна на бял свят, те си обещаха, че ще направят всичко възможно да я дарят с братче или сестриче.

Преди няколко седмици в медиите се появиха слухове, че Гинка е бременна. Повод за тези твърдения стана не само наедрялата фигура, но и фактът, че половинката на комика отново е излязла в отпуск след дългогодишното си отсъствие от работа.

Тя се занимава с брокерска дейност. Гинка върти фирма за недвижими имоти. Но след като роди Анна се оттегли за дълго от работа.

Приближени до Любо Нейков споделиха, че той е наел шофьор на любимата си и е забранил тя да кара. Това потвърди съмненията, че тя е бременна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар