Меган и Хари с първа кралска изява като годеници (Кейт потъна в сянка)

Меган и Хари с първа кралска изява като годеници (Кейт потъна в сянка)
5 (100%) 1 vote

Меган и Хари с дебют като годеници, Кейт потъна в сянка

За Меган и Хари това беше паметен момент. Първата им официална изява като кралска двойка мина повече от успешно, а тълпите доброжелатели, които се събраха да ги поздравят след годежа, ги трогнаха до сълзи. В същото време, край гара Кинг Крос в Лондон, една друга принцеса успя да се разходи по улиците почти анонимно. И малцина й обърнаха внимание, твърде заети да следят какво се случва в Нотингам.

Докато Меган и Хари се справяха с истерията около годежа си, Кейт Мидълтън успя да излезе навън и да си напазарува като обикновен човек. И то за първи път от години. Бъдещата кралица на Англия бе в сиво палто, дънки и носеше малка чанта, зад която не успя да скрие плика със закуски.

Какво е търсела Кейт рано сутринта край гарата в Лондон, не е ясно. Факт е обаче, че принцесата за първи път от много време насам си позволява да се измъкне от кралския протокол. И да поживее като обикновен човек. Преди години с Уилям дори успяваха да отидат почти анонимно на кино. Но след като ги разкриха, това удоволствие се превърна в забранен лукс за тях.

Бъдещата майка на три деца, изглеждаше доста спокойна и усмихната, докато се разхождаше почти необезпокоявана из булевардите на Лондон. Почти никой не й обърна внимание, още повече, че малцина се движеха в района по това време на деня.

Кейт очевидно се наслаждава на усещането за анонимност, въпреки че не успя да избяга съвсем от фотографите. Принцесата обаче бе повече от щастлива, че е далеч от шумните тълпи, които наобиколиха Меган и Хари.

Меган и Хари с официален дебют, Кейт се радва на пълна анонимност

Меган и Хари с официален дебют, Кейт се радва на пълна анонимност

Междувременно в мрежата се шегуват, че заради браковете си и двамата принцове вече са оплешивели. Голото теме на Хари стана повод за доста шеги. А не бяха малко и онези, които заявиха, че това е абсолютното доказателство, че е син на баща си — принц Чарлз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар