Назрява конфликт между Меган Маркъл и Кейт (Годеницата на Хари фаворитка на кралицата)

Назрява конфликт между Меган Маркъл и Кейт (Годеницата на Хари фаворитка на кралицата)
4 (80%) 1 vote

Между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се заражда напрежение, невястата на Хари поканена на Коледното тържество

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън публично си отправят комплименти, но според запознати назрява конфликт между тях. Най-малко Херцогинята на Кеймбридж има повод за това.

Годеницата на принц Хари ще се появи на Коледното тържество организирано по традиция от кралицата в Сандрингам. На него се събират най-близките приближени на Елизабет II, които тя сама избира да покани.

Както обикновено принц Хари вече е получил покана да присъства и в никакъв случай няма да отиде без бъдещата си невеста. С този жест към канадската актриса тя се превръща в истински член на кралската фамилия, предават от elle.ru.

Интересен факт е, че през 2010 година след обявяването на годежа на принц Уилям с Катрин тя не бе поканена на коледното тържество. Така, че ако любимата на Хари се появи в Сандрингам ще се стигне до заключението, че Елизабет показва различно отношение към двете жени на внуците си.

Говори се, че и тази година Кейт Мидълтън може да пропусне семейното събиране. Тя има основателна причина да си остане вкъщи поради третата си бременност.

Във всеки случай присъствието на годеницата на Хари и липсата на Катрин ще дадат повод за нови спекулации и клюки да се говори, че кралицата си има нова фаворитка.

Не случайно майката на Кейт се притеснила от създалата се ситуация. Карол Мидълтън била недоволна от факта, че медиите се интересуват много повече от Меган и пишат за нея. Докато за Кейт и Пипа Мидълтън са по-пестеливи. Сватбата на сестрата на Катрин, която бе това лято била забравена от обществеността.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар