Димитър Бербатов с уникален коментар за бившата си Деси Банова и Плевнелиев

Димитър Бербатов с уникален коментар за бившата си Деси Банова и Плевнелиев
2.5 (50%) 2 votes

Димитър Бербатов не могъл да повярва за новата любов на синоптичката.

Бербатов има дълга и стабилна връзка с хубавата Елена. Но преди да се залюбят и тя да го дари с две деца, Митко имаше авантюра с чаровната Деси Банова. Авантюрата им датира години назад, но светските коментатори я помнят добре. А със сигурност и футболистът не е забравил Деси Банова.

Макар че в момента се подвизава в индийски футболен отбор, Бербатов е стриктно информиран какво се случва в милата му родина. Така до него е стигнала информация, че бившата му се е залюбила с Росен Плевнелиев. Митко Първоначално отказал да повярва на чутото от своите приятели и махна с ръка да не го занимават с поредните измислени слухове.

Но след като най-коментираната светска двойка обяви публично любовта си, футболистът останал доста изненадан. Трудно е са се каже, че изненадата е неприятна, защото той отдавна е преживял Деси Банова. А и двамата са се разделили като големия хора и поддържат елементарни приятелски отношения и до днес.

Бербатов приел с усмивка първите общи кадри на синоптичката и президента. Той коментирал лаконично: „Готини са. Много им отива да са заедно”. Думите му били приети с изненада от някои негови близки. Все пак, не всички таят топли чувства към своите бивши гаджета им и се радват, когато те са щастливи с друг.

Бербатов се радва за Деси Банова

Бербатов се радва за Деси Банова

„Реакцията на Бербо е уникална. Уникална, защото повече български мъже, когато чуят за връзка на бивши свои гаджета, започват да ги ръсят едни от сорта: „Махни я тая кифла. Не ми говори за нея!“. А Митко стигнал и по-далеч, намирайки номера на Деси Банова. Той държал лично да я поздрави за щастието й, пише blitz.bg.

Синоптичката със сигурност се е зарадвала на жеста на Бербатов. Дали все още съжалява, че не успя да се превърне в жената на живота му, не е ясно. Но при новия мъж до себе си надали има място за подобни съмнения.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар