Светлана Василева кръшка от Биг Брадър заради Гущеров

Гласувайте за статията

Светлана Василева редовно напуска пределите на най-известната Къща.

Плеймейтката Светлана Василева набързо смени прякора, с който е позната, от Гонзовица на Гущеровица. Завладяла сърцето на милионерския наследник, което до скоро принадлежеше на Мария, блондинката определено се е взела доста на сериозно.

Оказва се, че е успяла да договори с продуцентите клауза в договора си, позволяваща й да напуска Къщата. Разбра се, тя не е нито първият, нито последният съквартирант, радващ се на подобна привилегия. Но по-интересното в нейния случай е, че тя не го прави заради професионални ангажименти.

Константин, например, напуска пределите на дома на Биг Брадър за някое участие или концерта на Пайнер преди дни, например. А Светлана Василева го прави, за да остане насаме с Християн Гущеров! Това е било основното изискване и на двамата по време на преговорите – да не си липсват повече от 2-3 дни.

Светлана Василева хитрува

Светлана Василева хитрува

Не е ясно къде точно се провеждат срещите на влюбените гълъбчета, но най-вероятно е с милионерския палат. А преди да отиде при своя любим, плеймейтката се привежда в подобаващ вид, минавайки през салона на гримьора и фризьора си, пише fakti.bg.

Именно те издадоха Светлана Василева и нейните бягства от зоркия поглед на Биг Брадър. Разбира се, тя би могла да се възползва от тези услуги и в пределите на Къщата. Но да остане насаме с Християн би било трудно. А явно двамата още не могат да си се наситят!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар