Спас Чоков пръска хилядарки на Бали, докато баща му е в затвора

Гласувайте за статията

По-малкият син на кмета на Галиче Спас Чоков пилее с бясна сила парите, които баща му е „изработил“.

Докато Ценко Цоков все още е в ареста и очаква окончателната си присъда за рекет, лихварство, побоища и палежи, по-малкия му син живот си живее. Спас Чоков от няколко години е доста активен и популярен в столичните нощни и светски среди. Напереният младеж е минал през не една и две засукани мадами, сред които и Малкото коте на Божинов Бояна Генова.

Запознати със схемите на Спас Чоков споделят, че той действа по един и същи начин със своите забивки. „Веднъж-два пъти месечно идва в София, завъртява им главите със скъпи вечери и подаръци (чанти и обувки), а след това ги кани на екзотични пътувания. Сега е действал по същия начин и девойката веднага му се е хванала на въдицата“, свидетелстват хора от обкръжението му.

Въпреки спорната си криминална репутация, наследникът на кмета на Галиче го играе джентълмен с мадами и ги кара да се чувстват харесвани и желани. Разбира се, залага най-вече на финансови облаги и подаръци, отколкото на мили думи и жестове. А на красавиците от неговото обкръжение това и им трябва.

Спас Чоков го раздава тежкар

Спас Чоков го раздава тежкар

В момента Спас Чоков е на Бали с поредната си забивка. От няколко дни двамата се подвизават на остров, на който изригна вулкан преди седмица. Но това природно бедствие по никакъв начин не може да помрачи настроението им, пише pik.bg.

Спас Чоков и неговата мацка са се отдали на разточително трошене на пари.Младежът се изфука със сметка от заведение, от която става ясно, че за една „обикновена“ вечеря е пръснал над 2 бона. А можем само да си представяме по колко оставя по дискотеките за уиски и шампанско…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар