Новата Мис Плеймейт Нора Недкова изненада всички с плановете си за бъдещето

Гласувайте за статията

Новата Мис Плеймейт смята да извлече максимум дивиденти от спечелената титла.

Тази седмица блондинката Нора Недкова стана актуалната Мис Плеймейт. Непосредствено след конкурса тя демонстрира завидно самочувствие и заяви, че е знаела, че ще победи. хората я обичали, а за нея не се е чула нито една лоша дума. И в действителност, секси барбито успя да победи и смятаната за категорична фаворитка Анна-Мария Чернева.

„Родена съм за световна сцена, искам да бъда част от това нещо и ето, че съм на точното място.“, изфука се Нора Недкова след конкурса. Освен признанието Мис Плеймeйт, тя получи и чек за 20 бона. Подвизаваща се като танцьорка по нощните клубове до този момент, красавицата има доста по-сериозни планове за близкото си бъдеще.

Нора явно не е глупаво момиче, въпреки цвета на косата си, Тъй като е пристрастена към нощния живот, тя смята да направи солидна инвестиция и да отвори собствен ресторант или нощен клуб. Намеренията й определено изненадаха всичко. А най-голямо недоумение породи въпросът кой ще финансира тези бизнес планове на атрактивната Мис Плеймейт.

Новата Мис Плеймейт е доста нахаканаНовата Мис Плеймейт е доста нахакана

Новата Мис Плеймейт е доста нахакана

Тя винаги е демонстрирала висок стандарт на живот, така че явно не говори празни приказки. А дали произхожда от богато семейство или пък си има платежоспособен господин, тепърва ще стане ясно. Факт е, че за Нора почти нищо не се изписа и се знае доста малко за нея, пише slava.bg.

Недкова заяви префърцунено по време на конкурса Мис Плеймейт, че няма време да готви и да се занимава с подобни глупости, защото е прекалено заета да поддържа прекрасното си тяло. Е, ако иска да го играе бизнес дама, ще трябва да освободи графика си и за други занимания…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар