Ицко Финци с мизерна пенсия и тузарски палат (Вижте на кого е съсед)

Гласувайте за статията

Актьорът Ицко Финци  демонстрира подозрително висок стандарт на живот.

84-годишния Ицко Финци отдавна е пенсионер, въпреки че преди няколко месеца стана баща отново. А съвсем скоро е сменил адреса си на местоживеене. Заедно с 45 години по-младата му съпруга се преместиха от вилата си в малкото село Гинци в доста по-голям и скъп дом в тузарски квартал „Драгалевци“.

Така сега Ицко Финци се пада съсед на тв водещата Ани Цолова, чиято къща е обект на сериозен интерес дори и от данъчните. Е, домът на актьора не отстъпва по размери на този на бившата водеща от Нова телевизия. А възможността му да се сдобие с подобен дом създава не по-малко въпроси от тези по адрес на Цолова.

Наскоро съпругата на Ицко Финци Луиза бе пуснала обява в социалните мрежи,

че двамата си търсят къща под наем за целогодишно ползване. Преценили са, че обитаването на селския им имот през зимата няма да е никак добра идея. Разбира се, изискванията им към новия им дом не са никак малки – голям двор, затворен гараж, да не е на път, да има камина, да е в гората, но и лесно достъпна.

Ицко Финци никак не е за оплакване

Ицко Финци никак не е за оплакване

Явно идеята да избегна съдействието на брокери и агенции се е оказала доста успешна. За по-малко от едно денонощие семейството е получило доста примамливи оферти,с ред които са избрали и най-подходящата за тях. Не се уточнява срещу какъв наем ще обитават къщата в „Драгалевци“, но със сигурност няма да е 1000 лева, пише retro.bg.

Наемите на подобни имоти в този квартал вървят между 2000 и 3000 лева. А от тук изниква и логичният въпрос как Ицко Фицни и жена му могат да си позволят целия този лукс под наем, при положение че неговата пенсия е цели 145 лева?! А и им се е наложило да предплатят наема за две години напред. Това са си около 50 бона накуп! Е, видимо няма за какво да го съжаляваме за мизерните пари, които получава от държавата, защото и без тях би се оправял доста добре…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар