Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл задължително ще мине по тези правила

Гласувайте за статията

Приказната сватба на принц Хари и Меган Маркъл ще мине по всички канони на кралския двор.

Най-очакваното събитие догодина със сигурност е кралската сватба през май. Принц Хари и Меган Маркъл ще си кажат „Да“ седем години след като това направиха принц Уилям и Кейт Мидълтън. Съпоставките между двете венчавки са напълно разбираеми. А прилики със сигурност няма да липсват, най-малко заради общите правила, по които преминава церемонията.

Точно както големия си брат, и принц Хари няма да се венчае в официален костюм или смокинг, а с военна униформа. Уилям бе с червена одежда, характерна за Ирландската гвардия. Все още не е ясно какъв ще бъде изборът на бъдещия младоженец, но със сигурност ще е с медали и пагони.

Докато любимият на Меган Маркъл е задължен да носи униформа в най-важния ден, то никой не може да го задължи да носи брачната си хапка след това. Дори е традиция кралските особи да не носят подобен пръстен. Изключение направи единствено бащата на принц Хари. Чарлз носеше сватбената си халка дори след смъртта на своята съпруга Даяна.

Разбира се, най-щурият член на британското кралско семейство, станал известен отдавна със своите пиянски изцепки, няма как да мине без задължителното преди всяка сватба ергенско парти. Но то няма да се проведе показно в някой хитов клуб. Най-вероятно ще се последва примера на принц Уилям. Той се събра с най-верните си приятели в имение в провинцията.

А какво се е случвало там, историята мълчи!

Друго, което е на 99% сигурно е, че младоженците принц Хари и Меган Маркъл няма да минат и без станалия традиционен мини меден месец. Той е непосредствено след сватбата и включва няколко дни релакс след целия шум, но в рамките на Великобритания. А скоро след това идва ред и на същинското пътешествие като семейство.

Принц Хари и Меган не се притесняват от правила и забрани

Принц Хари и Меган не се притесняват от правила и забрани

Уилям и Кейт прекараха своя меден месец ред впечатляващ лукс на Сейшелите. Със сигурност бъдещите младоженци няма да останат по-назад в тази графа! Най-вероятно и принц Хари ще последва нетрадиционно пример на по-големия си брат и ще го избере за свой кум. Принципно, на кралски сватби младоженецът си избира т.нар. „поддръжник“, пише dariknews.bg.

Но монархията вече не е това, което беше… Все пак, и за предстоящата сватба ще важи правилото, че ако младоженецът е кралска особа, то неговото семейство ще бъде настанено от дясната страна в църквата. Принц Хари и Меган Маркъл официално ще приемат титлите херцог и херцогиня на Съсекс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар