Измамник забърка Мис България в скандална схема!

Гласувайте за статията

Измамник рекламира бизнеса си в фалшиви дипломи чрез името на миска!

Поредната обява за търгуване с фалшиви документи за завършено висше образование стана хит в интернет. Наглият измамник предлага услугите с в разрез със закона, използвайки доста хитра реклама. По неведоми пътища той се е докопал до тапията на Мис България 2007 Юлия Юревич и я използва като пример за неговите услуги.

На скандалния факт се е натъкнала и самата миска. Тя не може да повярва, че всичките й лични данни, записани в дипломата, са достъпни за всички в интернет. Освен това Юлия се кълне, че не познава този измамник и е завършила висшето си образование по каналния ред, а не с шмекеруване.

Юлия Юревич е бясна на наглия измамник

Юлия Юревич е бясна на наглия измамник

„Стана ми много обидно, защото моята диплома е реална, а те са я пуснали в сайт за фалшиви дипломи. За мен е недостойно да се търгува с такива нелегитимни неща. Пишат ми приятели и фенове, които са възмутени от случващото се. Най ми е неприятно от факта, че всичките ми лични данни са из целия Фейсбук“, коментира бясна красавицата.

При опит за контакт с търговеца на фалшиви тапии излиза името Станислав Николов. Той е дал номер, на който приема поръчките по Вайбър. Юлия Юревич е подала жалба срещу наглия измамник в полицията, но от там засега не са предприели никакви действия, пише slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар