Константин строи палат за милион и половина до Бойко Борисов

Гласувайте за статията

Константин е решил да вложи голяма част от спестяванията си в една крупна инвестиция.

От няколко месеца Константин пуска откъслечна информация за новото си занимание. А то е свързано с наглеждане на строителството на бъдещия им семеен дом. Дори самият той се включи в изливането на бетон, поне за няколко кадъра. Докато строителните дейности вървят, станаха ясни подробности около амбициозния проект.

Като баща на две деца и доказал се изпълнител, Константин е решил, че е крайно време да подари на себе си и семейството си дом, който наистина да се превърне в тяхна крепост. Като за начало е подбрал доста апетитен имот в Банкя, в близост до дома на премиера Бойко Борисов. Така децата му ще могат да растат на чист въздух, а не сред софийския смог.

Константин е започнал строежа с идеята той да бъде на трие етажа. На първия ще си живеят със съпругата му Надя, а другите два са с перспектива след години да бъдат обитавани от порасналите им деца. За всички ще има предостатъчно място, защото постройката е с размери на прогимназия. Дори съседи се шегуват дали не строят нов санаториум в Банкя.

Константин ще си живее доста нашироко

Константин ще си живее доста нашироко

След като грубият строеж бъде завършен, идва ред на Надя да се развихри. Тя си е набелязала архитект, а след това и дизайнер, които да оставят своя отпечатък в тузарския дом. Задължително ще има огромна градина, в която децата да тичат на воля. Тя ще се поддържа от специален персонал, пише hotnews.bg.

В грижите за голямото имение Надя ще се ползва с помощта на прислужници. Всъщност, цялата домакинска работа няма да бъде нейна грижа, за да може тя да бъде ползотворна за двете им деца. Разбира се, с Константин ще намират и своето време само за себе си, глезейки се в частния си киносалон или джакузито, които ще са част от имението.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар