Принц Хари с тайни жестове: Какво разкрива скрития език на тялото му?

Гласувайте за статията

Принц Хари с тайни жестове, изпраща скрити послания към фотографите

Жестът със закопчаното сако и скритата ръка на принц Хари предизвика доста въпроси и вълнения. Специалисти забелязват, че това не е нещо случайно, а добре отработен маниер. Специалистите по езика на тялото откриват, че принцът доста често прибягва до тази поза. Особено, когато е нервен или не се чувства добре.

„Пъхването на ръка в сакото е жест за защита. Освен това той се чувства неудобно в позицията, в която е в момента. Нервен и няма как по друг начин да изрази нежеланието си да продължава да бъде в тази ситуация“, разкриват специалисти по жестомимики.

Това обаче не е всичко.

Принцът също така използва случая, за да изрази и мнението си, когато някой или нещо не чу харесват. Така например, фотографите са запечатали някои доста любопитни пози в различни ситуации.

При годежа с Меган Маркъл, Хари се опитва да защити не само себе си, но и нея. Принцът очевидно е притеснен от цялото внимание, което е насочено към него. В този случай скритата ръка в сакото казва „Да приключваме по-бързо и да си вървим“. И действително, принцът и годеницата му едва издържаха около 1 минута за снимки, след което побързаха да се приберат далеч от фотографите. А Хари беше видимо нервен.

Не такава е ситуацията, когато се среща с Мелания Тръмп. Хари очевидно отново не е много доволен от присъствието на папараците, но този път жестът му е изявено рокерски, а принцът е полуусмихнат и сякаш казва „Дааа хора! До мен е най-яката първа дама на планетата!“. И несъмнено е точно така.

В жеста, който използва с Мишел Обама, той е по-скоро защитнически настроен към нея, а не толкова смутен.

Принц Хари с тайни жестове

Принц Хари с тайни жестове, които разкриват скрити послания

Принцът само веднъж си позволява да го използва този жест по нецензурен начин, което предизвиква смях у Кейт. Посещението на висш немски чиновник е повод за един доста обиден израз. Макар и умело прикрит.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар