Животът на Меган Маркъл преди принц Хари: Блясък и много тъга

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се превърна в най-коментираната  жена в света в последните дни и това ще продължи още дълго!

Красивата актриса е родена в Лос Анджелис шест дни след сватбата на родителите на принц Хари. Меган Маркъл е с три години по-голяма от своя бъдещ съпруг. Но дори и това няма да се окаже пречка пред любовта им. Майката и бащата на тв звездата са офис служителка и специалист по телевизионно осветление.

Поради факта, че родителката на бъдещата младоженка е мулатка, и двете са търпели много критики и подигравки. Меган Маркъл има много по-светла кожа от нея и затова никой не им е вярвал, че са майка и дъщеря. Покрай най-близката си жена актрисата се е научила да не си затваря очите на суровата действителност.

Още от малка звездата от „Костюмари“ пътува по места, където се среща с хора и най-вече деца в нужда. Тогава и тя няма много, но се стреми да помага с каквото може. А когато успехът и славата идват в нейния живот, Меган Маркъл започва редовно да се занимава с благотворителност. Но не просто да превежда пари по дадена сметка, а да се среща очи в очи с болката и страданието.

 

 

Когато е само на 11 години, актрисата прави първата си крачка към  един живот, пълен с борба с несправедливостта. Меган Маркъл пише на тогавашната Първа дама лично писмо. В него й се оплаква от сексистка реклама. И до днес тя се бори за равноправие между половете.

Майката на бъдещата съпруга на принц Хари в момента е подложена на тормоз

не заради цвета на кожата си, а заради избора на нейната дъщеря. Според кралския наследник, подобно държание е недопустимо и той го осъди публично.

Меган Маркъл крие добра душа зад бляскавата визия

Меган Маркъл крие добра душа зад бляскавата визия

След първите си успешни телевизионни роли, щастието се усмихва на Меган Маркъл и в личен план. Или поне привидно. Тя се омъжва за филмовия продуцент Тревър Енгелсън. След четиридневно сватбено тържество в Ямайка, бракът им продължава само две години, пише profit.bg.

Хуманитарните и благотворителни дейности на със сигурност са били приети топло от кралския двор. За в бъдеще Меган Маркъл ще се занимава с редица подобни инициативи и кампании. Наскоро тя посети бежански лагер в Руанда в ролята си на посланик ан добра воля на ООН. След като стане съпруга на принц Хари, със сигурност нейните мисии ще се радват на още по-голям успех!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар