Децата на принц Хари и Меган Маркъл няма да са принцове и принцеси, но може да са цветнокожи!

Гласувайте за статията

Децата на британския принц Хари и бъдещата му съпруга Меган Маркъл няма да носят титлите принц и принцеса.

Братът на принц Хари Уилям скоро ще стане баща на трето дете. Синът му Джордж и дъщеря му Шарлот носят благороднически титли. Но не същото е положението с бъдещите наследници на по-малкия му брат и Меган Маркъл. Причината за това неприятно разминаване датира от далечната 1917г.

Тогава е издаден специален документ, подписан от крал Джордж V. Според него, децата на принц Хари и неговата избраница не могат да носят титлите принц и принцеса. Към тях ще могат да се обръщат не с „Нейно/негово кралско височество“, а с „лорд/лейди Маунтбатън-Уиндзор”, пише blitz.bg.

Това правило принципно важеше и за децата на Уилям и Кейт. Но през 2012г. бе отменено със специален декрет на кралица Елизабет. Същото е положението и по отношение на принц Хари и Меган Маркъл. Дали тя ще бъде благосклонна към тях, предстои да разберем в близкото бъдеще.

Принц Хари и Меган ще се надяват кралицата да бъде милостива и към тях

Принц Хари и Меган ще се надяват кралицата да бъде милостива и към тях

С идването на бял свят на първия наследник на бъдещото семейство ще дойде и отговорът на въпроса дали няма да се роди  първото цветнокожо бебе в британското кралско семейство. Меган Маркъл е дъщеря на мулатка с доста шоколадов тен. Така че, ако нейният ген надделее, нищо чудно с принц Хари да си имат шоколадово кралско бебе!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар