Страшни зевзеци: Семейство Петканови взривиха мрежата!

Семейство Петканови са родени един за друг
0

Семейство Петканови успя да разсмее всички с номерата си!

Новоизлюпеното семейство Петканови измисли нов начин да попълни семейния бюджет. Младоженците Алекс и Дани Петканови си намери ново занимание. След като бяха в Къщата на Вип Брадър, двойката вече продава… картофи.

Петканови
Семейство Петканови са родени един за друг

Лудият репортер и моделката наистина щуреят на воля и нямат спирачки в това. А последният им номер накара мнозина да се забавляват заедно с тях.

Влюбените бяха облечени като за диско вечер. Но изненадващо застанаха до камион, пълен с чували картофи. И чакаха примирено някой да дойде, за да купи няколко килограма от стоката им.

„Е, нема такъв….компир”, бе девиза на щурото семейство.

Припомняме, че Алекс Богданска, вече Петканова и Дани Петканов се венчаха в Къщата на Големия брат. Шоуто бе пълно, при положение че преди това скандала между двамата бе чутовен.

Лудия репортер накара всички да станат съпричастни на това, че неговата Алекс му изневерява с богати чужденци, като им лапа пръстите по частните им самолети. Това накара цялата страна да вземе неговата страна и да анатемоса красивата благоевградчанка.

Тя дори влезе в психиатрична клиника, за да лекува стреса, на който бе подложена от публичното линчуване от хората по мрежата и в реалния живот. След което кариерата й тръгна главоломно нагоре и тя дори дефилира по модните подиуми в чужбина.

Стана гадже с милионера Макс, чийто бизнес се развива в Монако. Но двамата са разделиха през лятото и преди да влезе във Вип Брадър двойката се раздели. В Къщата Алекс и Дани отново намериха път към сърцата си и дори минаха официално под венчило.

Мнозина заподозряха, че двамата са стоплили отношенията си още през лятото, тэйъ като имали обща снимка от почивката си в Гърция. Но сватбата е факт и двамата се радват на щастието си.

Както и на мастития си хонорар, който според клюката възлиза общо на двеста бона, които младото семейство ще инвестира в общо жилище в столицата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.