Потрес! Деси Банова: Избирам си мъжете по дупето! (ето къде била правила секс)

Деси Банова си избирала мъжете по дупето. Не сме забелязали Плевнелиев да се хвали с кой знае какво такова
0

Деси Банова се хвана за Росен Плевнелиев като удавник за сламка!

Деси Банова и Росен Плевнелиев са новата светска двойка. Мнозина обаче не одобряват връзката им и се скъсват да жалят президента. За жената, която се хванала за него заради портфейла му и щяла да го доведе до поредния крах в живота.

Деси Банова
Деси Банова си избирала мъжете по дупето. Не сме забелязали Плевнелиев да се хвали с кой знае какво такова

Дали това е така, или не, ние не коментираме. Ясни са слуховете за предишните афери на Деси Банова с Бербатов, Христо Стоичков, Крум Савов и други. Общото между които е, че всички са богати.

Безспорно най-добре материално и като властово положение е президентът Росен Плевнелиев. Според близки до синоптичката в Нова телевизия, тя не е толкова влюбена, колкото гледала да си уреди бъдещето с него.

„Деси прекрасно осъзнава, че един ден няма да е първа младост, от екрана много лесно може да бъде изместена. Виждаме как в телевизиите новите попълнения особено във времето стават все повече.

Млади, красиви и дългокраки. Някои успяха да се реализират извън това да съобщават прогнозата за времето, повечето обаче с богати мъже. Банова определено не прави изключение, а все пак има и дете, за което трябва да мисли”, смятат колеги на любимата на Плевнелиев.

Репортери от Пик пък изровиха нейно старо интервю за „Господари на ефира“ от 2004-та година. В което на блиц въпроси тя отговаря, че избира мъжете си първо по дупето. А най-интересното място, на което била правила секс, е пет метра под водата.

Дали Плевнелиев ще й издържи на темпото и мераците, тепърва предстои да разберем.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.