Корен от глухарче цери рак (Вижте какво твърдят учените)

Гласувайте за статията

Корен от глухарче убива раковите клетки, здравите остават незасегнати

Корен от глухарче по-мощен лек от съвременната химиотерапия, това твърдят учените според последните си проучвания.

Корен от глухарче

Въпреки, че днес билката е пренебрегвана заради продуктите на фармацевтичната промишленост се оказва, че крие неподозирани лечебни свойства. Само за 48 часа може да се справи с раковите клетки, за сметка на това здравите остават незасегнати. Докато самата  химиотерапия атакува и болните и здравите.  Което се смята за един от най-големите недостатъци на това съвременно лечение на страшното заболяване.

В университета на Колорадо са били направени проучвания в Катедрата по химия и биохимия  и специалистите са стигнали до обнздеждаващо заключение. Разкритието дава по-голяма надежда на болните с онкологични заболявания тъй като веществата съдържащи се в корена на глухарчето избирателно атакуват само  клетките, засегнати от рак. Без да повлияват здравите.

Учените доказали, че само за 48 часа билката унищожава раковите клетки и остават само незасегнатите от коварната болест, предват от електронното издание blitz.bg.

Заради добрите резултати екипът провел проучването е  получил насърчение и подкрепа да продължи да работи в насока за допълнително изследване на лечебните свойства на глухарчето.

Като пример за успешно излекуван се дава 72 годишния Джон Ди Карло. В продължение на цели три години мъжът се борил със заболяването, но нямало резултат. Едва когато започнал да пие чай от корен на глухарче само за 4 месеца се установява че е напълно излекуван.

Единственото, което е необходимо когато берете билката е да от място чисто от замърсители. Най-вече поляната да е отдалечена от вредното влияние на автомобилните газове.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар