Десислава Танева заряза парламента и се изнесе на село (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Депутатката от ГЕРБ Десислава Танева все пак излезе в майчинство.

Преди няколко месеца Десислава Танева се превърна в истинска сензация в родния парламент. Бременна с близнаци, тя идваше на работа до последните дни на деветия си месец. А след като дари живот на две момиченца, гордата майка отново се върна на работното си място. Но изглежда за кратко!

Десислава Танева все пак е взела трудното решение да остави работата си за втори план за известно време и да се посвети на бебетата. Все пак, това са мигове един път и не е добра идея да ги пропуска. Затова и шефката на земеделската комисия в парламента е решила поне още половин година да бъде в отпуск по майчинство. Пък след това ще решава дали да го продължи с още няколко месеца.

Десислава Танева се посвети на децата си

Десислава Танева се посвети на децата си

След раждането кадърът на ГЕРБ се е променила много. Според близките й, преди това тя не е осъзнавала напълно каква отговорност е да си майка, и то на две деца. А и огромната любов не й дава да бъде далеч от тях почти по цял ден. Сега Десислава Танева мисли на първо място за близначките. Именно заради тях е взела и едно друго любопитно решение, пише retro.bg.

От известно време бившия земеделски министър и двете й бебета живеят в Котел, откъдето е родом татко им Коста Каранашева. Грижовната майка е взела това решение, за да бъдат закърмени бебетата с по-чисто от софийския въздух. Освен това в малкото градче и Десислава Танева се чувства по-спокойна и може да излиза на разходка с количката без да се оглежда непрестанно за папараци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар