Принц Хари си призна: Легнах си с Меган още на първата среща!

Гласувайте за статията

Принц Хари и Меган Маркъл за първи път проговориха за запознанството си.

Бъдещите съпруг и съпруга се познават само от година и половина, но вече са готови за най-важното решение в живота си. След няколко месеца принц Хари и Меган Маркъл ще бъдат законно семейство. А при първата си среща надали някой от двамата е предполагал, че отношенията им ще ескалират толкова бързо!

По-малкият брат на принц Уилям и чаровната актриса се запознали покрай общи приятели. Рижавият престолонаследник веднага хлътнал по Меган и се оказало, че симпатиите са взаимни. След това общият им познат им организирал среща на сляпо, която се оказала съдбовна и за двамата.

А след няколко часа опознаване и купон, двамата се оказали в леглото! Да, принц Хари си е легнал с бъдещата си съпруга още на първата им среща. Вероятно Маркъл е пуснала целия си чар в действие, за да омае с женски трикове бъдещия си съпруг. И видимо доста се е постарала, защото на безименния й пръст вече блесни уникален годежен пръстен!

След тази запомняща се и доста гореща среща, принц Хари сам се е убеждавал, че Меган е била просто мимолетна авантюра и надали двамата ще се видят отново. Скоро заминал за Африка на мисия. Там цял месец не могъл да си избие от главата красивата Маркъл. Накрая я поканил в Ботсвана и тя веднага се съгласила, пише reuters.com.

Принц Хари не е мислел, че нещата ще загрубеят толкова!

Принц Хари не е мислел, че нещата ще загрубеят толкова!

Така двамата прекарали първите си мигове на усамотение далеч от цивилизацията. А след това минаха няколко месеца докато влюбените решат да афишират официално любовта си. Днес принц Хари е на седмото небе, че кралското семейство е приело с отворения обятия неговата избраница, която със сигурност не е перфектната партия, ако съдим по това, че е по-голяма от него и разведена.

Годениците споделят, че водят тих и улегнал начин на живот. Предпочитат да си бъдат само двамата  дома, да гледат телевизия и да готвят. Точно по време на едно от последните им кулинарния развихряния принц Хари е дал воля и на чувствата си, падайки на колене пред Меган. Любовна им тепърва ще бъде в светлините на прожекторите, а и най-интересното предстои!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар