Кралица Елизабет замени принц Филип с млад цветнокож! (Вижте кой е)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет намери заместник на оттеглилия се от задълженията си принц Филип.

Преди два месеца 96-годишния съпруг на кралица Елизабет обяви, че излиза в пенсия. На своята преклонна възраст принц Филип се оттегли от официалните си задължения. Но съпругата му все още ги изпълнява, макар и в доста редуциран формат. А това доведе до необходимостта да се намери мъж, който да застава до нея.

Длъжността флигер-адютант е една от най-престижните в кралския двор. Това е висш щабен офицер, чиято основна задача е да бъде асистент на кралица Елизабет при всичките й публични ангажименти, и то не само в Бъкингамския дворец. С тази привилегия вече може да се похвали 38-годишният ганайски генерал и ветеран от войната в Афганистан Нана Кофи, наричат още ТА.

Кралица Елизабет бързо се ориентира

Кралица Елизабет бързо се ориентира

Именно той ще заеме почетното място на принц Филип до съпругата му на всички събития от тук нататък, за които протоколът го изисква. Кралица Елизабет сама е избрала своя адютант и той вече е встъпил в длъжност, пише edna.bg.

Изборът на Нана Кофи въобще не е случаен. Преди шест години той бе в ролята на командир на ескорта по време на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Имаше главна роля и в тържествата по случай юбилея на кралица Елизабет. Той е завършил Кралската военна академия и със сигурност е правилният избор за апетитната длъжност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар