Кошмар! Красивата Фериа се сблъска с ада на рака

Гласувайте за статията

Красивата Фериа от „Огледален свят“ преживява тежка семейна драма.

Актрисата Хазал Кая, която стана популярна с ролята си на Фериа, напоследък трудно може да бъде видяна да се усмихва. Лъчезарната девойка бързо стана любимка на феновете, но съдбата й бе подготвила кошмарен удар. Вместо да се радва на успехите си, тя трепери за живота на болната си майка.

Наскоро екранната Фериа сподели лаконично, че родителката й страда от онкологично заболяване. Тя не пожела да разкри поведе подробности за състоянието на майка си и предпочете да се скрие от света, за да изживее този труден момент.

Фериа преминава през труден период

Фериа преминава през труден период

Актрисата сподели само сърцераздирателно фото, на което се вижда, че сама бръсне лавата на родителката си. Явно на нея ще й се наложи да мине през тежка химиотерапия и предпочита да не гледа как кичурите й окапват един по един, пише retro.bg.

Сега Фериа има най-важната роля в живота си – да бъде силна подкрепа на своята майка в този така труден момент. Това е поредното житейско изпитание, пред което се изправя успешната Хазал Кая. Всяка нейна хитова роля върви ръка за ръка с драма в личния й живот. Миналата година тя оповести връзката си с колегата си Чаатай Улусой. От тогава всички чакат сватба, която ще почака още неопределено време заради болестта на майката на бъдещата булка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар