Бомба: Джордже Михалевич взима децата на Наталия Гуркова?!

Бомба: Джордже Михалевич взима децата на Наталия Гуркова?!
4.5 (90%) 2 votes

Мис България Наталия Гуркова може да остане и без децата си, не е на себе си!

Палавата Наталия Гуркова е непрекъснато в България, но без двете си деца. Мис България 1998 година може да остане и без тях. Наследниците й са оставени на грижите на съпруга й, черногорския търговец на диаманти Джордже Михалевич.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова е в шок от тази заплаха

Те живеят с баща си в ЮАР. В последно време отношенията на съпрузите са крайно обтегнати.Диамантеният крал и красавицата били пред развод.

Бизнесменът обаче не иска да остави децата си на шавливата си майка. Джордже скърцал със зъби и се заканвал, че няма да остави хлапетата на Наталия. Той я пускал да ходи прави каквото си иска, но малките оставали при него.

Още повече че Джорджана вече започнала училище в Южна Африка. Наталия Гуркова често се прибираше в България. Дори когато брака и щастието й с милионера беше прекрасно. Но според злите езици тя си идва у нас, за да се отдава на разврат.

Тъй като й омръзвало в палата на богаташа и идвала, за да се разнообрази. Клюкари приписваха връзки с много Вип-любовници. Тя мачкала чаршафите със стария коцкар Сашо Майонезата. Освен това си лягала и с митничаря Иво Бързия.

Но най-обичала да бъде в леглото и компанията на подземния бос Киро Японеца, както и на другарчето си от младостта си Димитър Вучев – Демби. Според близки до семейството й, Джордже Михалевич знаел за похожденията й, но нямал никакво намерение да й остави децата.

Той се заканил, че ако не ги остави доброволно, ще задейства всичките си връзки и ще спечели съдебния процес с връзки и пари.

За да спасят брака си, двамата съпрузи заминаха на романтична почивка във Венеция това лято. Наталия Гуркова дори изплака, че тя била най-развежданата жена в България.

Скандалните си снимки в компанията на подземните босове миската оправдавала, че са й приятели. И заради тях се прибирала в България, да ги види и да се забавлява. Но нищо повече.

Независимо дали това е истина или не, но мъжът й нямал никакво намерение да й дава децата. И обещал да води битката за тяхното попечителство за тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар