Любов: Бояна Генова отново се върна в обятията на Митака!

Бояна Генова и Митака са си заедно и в живота
0

Бояна Генова се върна отново в обятията на Митака!

Бояна Генова прости изневярата на гаджето си Кристиян Кирилов. Стефани от хитовата поредица „София ден и нощ” е гадже и там на Митака. Малкото коте, както е прозвището й след любовната й афера с Валери Божинов, реши нещо важно за себе си.

Бояна Генова
Бояна Генова и Митака са си заедно и в живота

Блондинаката е категорична, че не иска да прекратява връзката си с екранния Митак от поредицата. Припомняме, че мачото е известен с разюзданото си поведение.

Според слуховете той се подвизавал известно време в богатото арабско емирство, като обслужвал много заможни араби. В Дубай Кристиян заминал, за да печели пари и да търси щастието си.

Но после отново се върнал в родината си. Преди известно време плъзна слух, че Кристиян Кирилов си има ново гадже. И това била инструкторка по пилатес. Апетитната блондинка се запознала с екранния Митак във фитнес залата.

Нованата бързо прераснала в скандал и забежката на Кристиян не останала незабелязана от Бояна Любимите герои от екрана са спрягани за гаджета още от първите си свалки в хитовата поредица. Те обаче никога не потвърдиха връзката си.

Но сега феновете на сапунката вече са убедени, че между тях има повече от колегиалност и партньорство. Защото Бояна качи общата им снимка в социалната мрежа.

Почитателите на поредицата „София ден и нощ” са убедени, че това е доста добре обмислен ход от Малкото коте. Така тя искала да демонстрира, че между нея и Кристиян драми няма.

Феновете стискат палци на любовта им от екрана и тази в действителния живот, наистина да е трайна. С публикуването на провокативните фотоси пък Бояна Генова цели да подразни съперницата си. И да й покаже, че тя е жената до екранния Митак.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.