Тежка прокоба тегне над семейството на Любо Нейков

Гласувайте за статията

Задават се тежки дни за комика Любо Нейков

Тъмна прокоба тегне над любимите хора на комика Любо Нейков. Последните месеци са изключително натоварени за него не само заради проблемите в работата, но и заради и заради влошеното здравословно състояние на баща му.

Комикът настоявал родителят му да бъде прегледан от най-добрите специалисти в столицата. Дълги години, въпреки болежките си, баща му отказвал да потърси лекарска помощ под предлог, че лекарите не определят продължителността на живота на един човек.

Родителят на Любо Нейков бил категоричен, че няма да обикаля от кабинет на кабинет и ще продължи да живее с оплакванията си.

Но в последните няколко месеца здравословното му състояние рязко се влошило. Бащата на актьора е със слабо сърце и високо кръвно. Освен това той се бори с тежка форма на диабет. Единственото, което все още го крепи са внуците му и силната обич, която изпитва към тях. Заради тях той е съгласен да започне да се лекува.

На фона на разклатеното му здраве и по настояване на Любо Неков, баща му най-после склонил да пътува до столицата и да се прегледа. Комикът се погрижил болният му родител да получи възможно най-добрите грижи и медицинско обслужване. Състоянието му вече е стабилно.

Но въпреки това, Любо Нейков не е спокоен и настоява баща му редовно да посещава съответните специалисти.

Последните години се оказаха изключително драматични за комика. Той загуби детето и брат си. След последната загуба започнаха и здравословните проблеми на продуцента. В резултат от силния стрес той започна ударно да качва килограми.

Въпреки, че комикът се консултира със светила от Италия, Франция и Германия лек за него не се намери и той продължава да качва килограми, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар