Веселин Маринов направи горещо признание

Гласувайте за статията

Певецът отново лети на крилете на любовта

Любимият певец на представителите на третата възраст – Веселин Маринов, направи горещо признание.

В предаването „Събуди се“ по Нова тв, Веселин Маринов разкри, че се носи на крилете на нова любов.
Певецът не скри, че се носи на вълната на невероятни емоции. Той твърди, че любовта е тази, която може да те окрили като нищо друго на този свят.

В ефира на Нова тв, Веселин Маринов сподели, че заради новата си любов няма търпение да се прибере у дома. Той посочи, че чувството, когато някой те чака с нетърпение да се върнеш, е неописуемо.

Веселин Маринов

Певецът отново лети на крилете на любовта

Веселин Маринов не скри разочарованието си от това, че в днешно време не е никак лесно да откриеш точната си половинка. Става въпрос за човека, който те допълва и разбира, а не за онзи, който те кара да се чувстваш като роб.

В подкрепа на думите си, той цитира част от една от песните му, в която се казва: „… най-доброто за накрая ми е отредено в любовта“.
Дава си ясна сметка, че през последните години доби печална известност с браковете си. Той обаче споделя, че всеки път човек си мисли, че е открил правилната половинка, а в един момент нещата се оказват съвсем различни от това, което са изглеждали.

С леко шеговит тон обаче той посочи, че многото бракове като че ли се приемат като нещо нормално в музикалната гилдия.
За разлика от мнозина опитали горчивата страна на любовта, певецът посочва, че помни само хубавите мигове, които е имал с бившите си жени. Всичко лошо е загърбил и вече гледа напред.

Не е толкова словоохотлив обаче по отношение на новата си любов. Очевидно се опитва да я предпази от светския шум или пък се страхува да не я последва съдбата на предишните му бракове, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар