Саудитска принцеса разкри шокиращата истина за осиновените в страната й българчета!

Гласувайте за статията

Принцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф направи шокиращи разкрития за страната си.

Красивата принцеса от Саудитска Арабия даде гласност на един наболял от години въпрос, който винаги се избутва в ъгъла на вниманието. Амира е бивша съпруга на саудитския принц Ал-Уалид бин Талал. Наскоро той бе арестуван по обвинения в корупция. А докато той се опитва да чисти имиджа си, съпругата му проговори за една доста неудобна тема

Според принцеса Амира, робството под различни форми е практика в Саудитска Арабия, но само за хора с по-специално обществено положение. На челно място са именно представителите на кралското семейство. Разбира се, тези деяния срещу правата на човека са се превърнали в обществена тайна. Малцина, като нея, имат смелостта да говорят по този въпрос.

Саудитската принцеса е потресена от случващото се

Саудитската принцеса е потресена от случващото се

Съпругата на принца заяви в интервю за френския вестник „Льо Монд”, че най-често в роби се превръща осиновени от България, Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия деца. Те най-често са подлагани не само на къртовски труд, но и на сексуални посегателства, пише blitz.bg.

Според красивата принцеса, град Джеда се е превърнал в същински пазар на сескробини. Именно там има най-голям избор на девойки, който след като биват откупени, стават част от десетки разюздани партита с много алкохол и наркотици. „Децата стават собственост на онези, които ги купуват, и нямат право да си тръгнат сами без разрешение. Дори и азиатските прислужници, които идват да работят тук, често се превръщат в робини. Младите момичета са разделени на по-малки групи и експлоатирани за неморални действия“, споделя Амира.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар