Нова теория: Джаки Кенеди е убила мъжа си? (Вижте повече)

Гласувайте за статията

54 години след убийството на Джон Кенеди, името на Джаки Кенеди изплува сред списъка със заподозрени!

На 22 ноември 1963г. тогавашният американски президент става жертва на атентат и намира смъртта с няколко куршума. Той е в компанията на съпругата си Джаки Кенеди, губернаторът на Тексас и съпругата му в синия кабриолет. Минавайки покрай тексаското училище, Джон Кенеди пада прострелян.

Безжизненото му тяло е в ръцете на неговата любима, а няколко часа по-късно е обявен за мъртъв в болницата. И до днес това показно и шокиращо убийство е обект на куп спекулации и предположения. Наскоро Доналд Тръмп разсекрети нова порция документи около случая. Официално за екзекутор на Джон Кенеди е обявен Лий Харви Осуалд – бивш морски пехотинец, обучаван за снайперист.

Два дни след това е бил застрелян пред ареста. Смята се, че това е било поръчково убийство, за да не се разбере никога кой всъщност е убил президента. Разбира се, хипотезите за физическия извършител на деянието са безброй и не спират да се роят. В една от тях изплува и името на самата Джаки Кенеди!

Според занимаващи се от години със случая, съпругата на Джон Кенеди притежава лабилна психика и е била доста лесна за манипулиране от страна на ЦРУ. Нищо чудно тя да е била „обработена“, за да види сметката на неверния си съпруг. Най-новите данни около убийството свидетелстват, че убийците са били двама и е стреляно от различни ъгли.

Джаки Кенеди се оказа поредният заподозрян за убийството на века

Джаки Кенеди се оказа поредният заподозрян за убийството на века

Когато Кенеди бива уцелен в главата, той пада назад, а не напред. А ако съдим по разположението на автомобила спрямо сградата, той е трябвало да бъде улучен отзад. Но в такъв случай би паднал напред. Според конспиративните теории това значи, че изстрелът в главата е бил произведен от самата Джаки Кенеди, която се вози зад него, пише woman.hotnews.bg.

Гледалите десетки пъти видеа от разстрела се кълнат, че в ръцете на Първата дама проблясва нещо метално, наподобяващо пистолет. за съжаление, категоричната истина никога няма да излезе наяве, защото отиде в гроба с главните действащи лица. Но на Джаки Кенеди определено вече мнозина гледат с друго око.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар