Теодора Цонева хукна по моловете

Гласувайте за статията

Теодора вече се е преборила с депресията си

Сестрата на Митко Цонев се съвзе от опита за самоубийство

Дъщерята на легендарния актьор Коста Цонев и на бившата тв говорителка Анахид Тачева, която направи опит за самоубийство, се е съвзела и вече вършее из столичните молове – пише в. „Уикенд“. Преди дни Теодора Цонева била забелязана да оглежда витрините на столичен мол. Тя обикаляла търговския център, облечена в черен чарлстон, бежово палто и ултаскъпа лъскава чанта – отбелязва изданието.

Сестрата на покойния журналист Митко Цонев вероятно е решила да бори депресията с шопинг. В началото на октомври Теодора бе спасена от медиците в „Пирогов“, след като посегна на живота си, поглъщайки огромно количество алкохол и антидепресанти. Никой от роднините й не пожела да прибере временно 9-годишния й син и след няколкодневен престой в столичното управление хлапето бе настанено в приемно семейство. Щерката на Теодора – Мария, се отглежда от татко си в САЩ.

След няколкодневна кома и последвало лечение в психиатрична клиника Теодора постепенно се върнала към живота, а майка й Анахид спешно пристигна от Америка, за да бди над лабилната си дъщеря. Навремето Анахид беше сред най-големите красавици на соца. Тя заяви, че няма обяснение за постъпката на дъщеря си, но че ще я подкрепя в бъдеще. Има голяма вероятно именно Анахид да прибере внука си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар