Елен Колева заби млад директор

Гласувайте за статията

Под тази снимка Елен Колева е написала: „С моя Давид“

Актрисата Елен Колева се раздели с евреина Марсел, вече е с баровеца Давид

Елен Колева за пореден път оправдава имиджа си на мъжемелачка – пише „Уикенд“.

Актрисата, която уж щеше да се жени за симпатичен евреин интелектуалец, вече има ново гадже. Тя смени начинаещия в търговията с диетични бонбони Марсел с обигран директор на финансова институция – отбелязва изданието.

Новият любим на фаталната Елен Колева се казва Давид Колев и е шеф на фирма за бързи кредити. Макар да се занимава с бизнес, той няма нищо общо с предишния бизнесмен, чието легло топлеше актрисата – Александър Найденов, който беше на години да й е баща и не може да се похвали с кой знае каква външност. За разлика от него Давид е само на 29 – с четири години по-млад от Елен, и е много силно да се каже, че хваща окото.

Съдейки от информацията в личните му страници в социалните мрежи, той спортува активно, няма проблем да се съблича гол до кръста на публични места, за да показва мускули, и обича тренировките на открито дори в студа.
Бизнесът и спортът обаче не са единственото, с което си запълва времето новият на Елен Колева. Той има и артистични увлечения – занимава се с изработката на маски и малки пластики.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар