Митака от „София ден и нощ“ с ново завоевание на любовния фронт

Митака е окрилен от нова любов
0

Митака е окрилен от нова любов
Актьорът Кристиан Кирилов, който играе Митака в „София ден и нощ“, залюби инструкторка по пилатес

Най-сетне има раздвижване в любовния живот на актьора Кристиан Кирилов, известен повече като Митака от риалити сериала „София ден и нощ“ – пише „Уикенд“. Покрай популярната поредица мускулестият мачо се сдоби с много фенки, но все не успяваше да си хване сериозна приятелка. Наскоро обаче късметът му се усмихнал и се залюбил с изкусителна инструкторка по пилатес – разкриват пред изданието негови близки.

Връзката на Митака с русата красавица е отскоро, но пък отношенията им вече са сериозни. Двамата се запознали в популярен столичен фитнес и Кристиан веднага бил привлечен от атрактивната блондинка. Той побързал да се сдобие с телефонния й номер и само след няколко съобщения уговорили първата си среща насаме. Хора от обкръжението на актьора твърдят, че досега не са го виждали толкова хлътнал по друга и влюбените вече имали планове да заживеят заедно.

„Много се разбират, дано да са щастливи заедно, че след раздялата с бившата му приятелка беше съсипан“ – коментират приятели на Кристиан. Преди близо 2 години Митака въртеше любов с милионерската наследница Веселина Абаджиева, но с нея удари на камък и тя го заряза – припомня изданието, като припомня, че красивата богаташка бе дъщеря на банкерката Цветелина Бориславова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.