Веселин Маринов изпълни обещанието си!
Още месец преди двата си грандиозни концерта в НДК-а, Веселин Маринов се скъса да ги промотира във всички медии. Освен да говори за добре познатия си репертоар, той се изфука, че и новата му муза ще бъде сред публиката. Въпреки че предпочита да не говори за актуалната жена до себе си, отдавна всички са наясно коя е тя!
Вече няма шега, няма измама. Веселина Пеева от Добрич е официалната половинка на Веселин Маринов и двамата нямат намерение вече да го крият! Блондинката се появи в претъпканата зала 1 на НДК минути преди началото на представлението на своя любим. Тя влезе като истинска ВИП персона и зае своето ВИП място на метри от сцената.
Впечатление на околните направи, че Веселина се придвижва с охрана! Не е ясно какво точно е наложило тази крайна мярка. Но Веселин Маринов е наел няколко яки мъжаги, които да следят и пиле да не прехвърква около главата на неговата скандална любовница. А тя пък приема с усмивка вниманието и грижите и съвсем е вирнала нос!
Веселина Пеева се появи в залата и заедно с нейните родители, които също имаха запазено място близо до кандидат-зетя. Блондинката определено се бе постарала да изглежда доста привлекателно, вероятно за да вдъхновява естрадния трубадур по време на изпълненията му. Тя направи впечатление с професионално накъдрена коса, пише hotarena.net.
Веселин Маринов се вдъхновява от Веселина
Изгората на Веселин Маринов цяла вечер не е свали екстравагантна и не особено подходяща за случая бяла пелерина с цип отпред. Освен това, не изглеждала особено въодушевена от случващото се на сцената и телефонът видимо е бил по-интересен за нея.
Преди няколко месеца скандалната връзка на естрадния трубадур с блондинката от Добрич стана публично достояние. Веселина заряза мъжа и детето си, за да скочи в обятията на Веселин Маринов. След това се наредиха поредица от случайности и събития, които предизвикаха вълна от недоволство срещу изпълнителя. А днес това не се срамува, че е разбил едно семейство, за да бъде привидно щастлив.
Любовницата на Веселин Маринов най-сетне се показа! - Снимка 2 Любовницата на Веселин Маринов най-сетне се показа! - Снимка 3 Любовницата на Веселин Маринов най-сетне се показа! - Снимка 4 Любовницата на Веселин Маринов най-сетне се показа! - Снимка 5