Снахата на Стефан Данаилов голяма богаташка (Вижте с кого се сроди Ламбо)

Гласувайте за статията

Синът на Стефан Данаилов се венчава с милионерка, приятелката му е от знатен и богат американски род

Наследникът на Стефан Данаилов ще се венчае за дългогодишното си гадже Виктория Барнет. Булката се оказва милионерка. Наследничка е на голямо семейно богатство.

Вики била осиновена още като няколко месечно бебе. Но семейството което я отглежда произхождали от богат републикански род. Те не са нейни биологични майка и баща, но са я глезили като истинска принцеса.

Таткото на Виктория имал успешен бизнес с няколко собствени компании развити в различни сфери на американската икономика. Баровците притежавали апетитни имоти в няколко щата. Тъстът и тъщата били собственици и на вила в Хаваите.  Вероятно там младите след сватбата ще отлетят на меден месец, предават от retro.bg.

Барнет старши имал и няколко луксозни яхти. Които управлявал сам. Те също ще бъдат предоставени на новото семейство за да се забавляват след сватбата.

Говори се, че Влади Данаилов и неговата годеница няма да сключват предбрачен договор. Синът на Ламбо, който е вманиачен на тема религия смятал това за кощунство. Но родителите на булката не били много съгласни защото при евентуален развод Виктория трябвало да подели наследството на равно с него.

Близки до известната фамилия споделят, че от както госпожицата се запознала с Влади претърпяла коренна промяна. Въпреки, че преди да го познава живяла в пълен разкош синът на Стефан Дананилов я накарал да зареже богаташкия си дом.. Влюбените заживели на квартира. Която била плащана с учителската заплата на Вики.

Легендарният актьор се запознал с бъдещата си снаха в България. Говори се, че преди 3 години Влади я довел в родината си и тогава бил годежа. Но за краткото време Данаилов не успял да прецени личностните качества на булката. Но пък иначе много му допаднала.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар