Шок: Това разкритие за Луна потресе всички!

Шок: Това разкритие за Луна потресе всички!
5 (100%) 1 vote

Истината за Луна хвърли всички в потрес!

Луна е ексцентрична и неуправляема. В момента тя пили нервите на съквартирантите в Биг Брадър. Но чепатият й нрав е бил такъв и в младежките й години. Още от малка тя се увличала по музиката и пеенето.

Луна

Луна не завършила и средно образование

Самата Луна признава, че се записала в математическата гимназия в родния Шумен, защото само там единствено имало музикална паралелка.

„Никак не ми вървеше математиката и геометрията. Но единствено в математическата гимназия имаше музикална паралелка. Аз с моя огнен темперамент обаче не успях да довърша нещата докрай. В по-горните класове на гимназията започнахме да ходим на бригада. И да ни плащат за труда. Но мен това не ми хареса и затова повече не ми се ходеше на училище”, припомня си Луна.

И заради това останала без диплома за средно образование. За да се издържа тя започнала да работи каквото й попадне. Едва 15-годишна пеела по различни заведения. Но криела възрастта си, защото по време на соца бе невъзможно да работиш, ако нямаш навършени 18 години.

На 17 години популярната шуменка се преместила в София. Там започнала работа като секретарка в голяма фирма. Освен да прави кафета на шефа си тя трябвало да му носи и вестниците.

И попаднала на една обява, в която оркестър търсел певица с репертоар. Без да губи време Луна се обадила веднага. Явила се на кастинг и веднага я приели. После започнала да пее по различни заведения.

През 90-те години отишла на гурбет в Швейцария, където пеела в сръбското заведение „Гордония”. Там пеела заедно с Драгана Миркович. Там Луна пеела не само български и сръбски, но и италиански, английски и немски хитове, които пее и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар