Красивата Галя от „София ден и нощ“ отвори моден бутик за дрехи!

Красивата Галя от „София ден и нощ“ отвори моден бутик за дрехи!
5 (100%) 1 vote

Любимата Галя от „София ден и нощ“ стартира своя модна линия!

Галя от „София ден и нощ” стана продавачка. Калина Кузманова, както е истинското име на красавицата, сбъдна отколешната си мечта.

София ден и нощ

Хубавата Галя от „София ден и нощ“ стартира моден бизнес

Красавицата е отворила собствен бутик, похвали се самата тя. Чаровницата отдавна имаше мечта това да се случи и най-после желанието й се изпълни. Сега русото изкушение е рекламирало бутика си сама в социалните мрежи.

Тази новина предизвика истински фурор в интернет. Познавачите са категорични, че начинанието й ще има невероятен успех. Те са убедени в това, защото новината предизвика истински фурор в мрежата.

И това не е обикновено изпълнение на желанието й. Защото познатата като Галя от хитовата поредица „София Ден и Нощ” мечтае да се наложи в модните среди. В бутика си Калина залага на различен стил дрехи.

Освен това облеклата, които предлага блондинката имат оригинални елементи, които са плод на въображението й. И вече мнозина от звездите са проявили интерес към оригиналните й тоалети.

За разлика от повечето участници в сериала, Калина има опит и на театралната сцена. Освен това е дефилирала и на модния подиум, като модел. Подобно на героинята си в телевизионната поредица и Калина иска обаче да свърже бъдещето си трайно с модата.

А нейните почитатели стискат палци това бизнес начинание да е повече от успешно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар