Потрес: Турнето на Камелия в Щатите е пълен резил!

Потрес: Турнето на Камелия в Щатите е пълен резил!
5 (100%) 1 vote

Камелия стана за резил в Америка!

Камелия пожъна невероятен провал на турнето си в Америка. Огненото момиче за втори път замина зад океана, за да изнесе концерти пред сънародниците ни. Първият път нещата минали много добре за родената в Чирповци гласовитка.

Камелия

Камелия стана за смях на българите зад океана

Сънародниците ни в Америка я очаквали с нетърпение и билетите й се продавали като топъл хляб. Отначало нещата тръгнали от добре по-добре. Певицата се надявала и този път добре да напълни банковата си сметка.

Само че сътворила няколко гафа, които изобщо не се харесали на почитателите й зад океана.

Това второ за нея турне се превърнало в кошмар за Камелия. Изпълнителката на „Залезът и зората” се изложила тотално. Първото нещо, което разочаровало меломаните били облеклото й. Дрехите й били като от евтина разпродажба, възмущавали се зрителите.

Освен това Ками била доволно разголена. Така, че се гледали и тя била изложила на показ задните си части и силиконовите си бомби.

Зрителите се възмутили и от грима на поп фолк дивата. Вероятно, за да спести някой и друг лев, фолкаджийката не се доверила на професионален гримьор. Тя сама се гримирала и сътворила нещо по лицето си.

Което не само че не се харесало на хората, но и не прикривало бръчките й. Дори и доволното количество фон дьо тен не успял да изтрие белезите на времето.

Но това било нищо в сравнение с най-голямото разочарование. И той се оказал плейбека. Вместо да извива глас така както си го може, Камелия се доверила на него. Това решение буквално я закопало.

Защото поп фолк дивата е сред малкото изпълнителки от бранша, които имат дарбата да пеят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар