Деси Банова все още спи в своя дом, не в този на Плевнелиев

Гласувайте за статията

Деси Банова бе засечена от папараци да се прибира в собствения си дом.

Откакто стана ясно, че Деси Банова и Росен Плевнелиев са новата светска двойка, всяка подробност около връзката им е супер актуална. Преди дни се заговори, че двамата вече обитават едно жилище. президентът живее в просторен апартамент в затворен комплекс, построен от неговата строителна фирма. Но, оказва се, във въпросния дом все още не се е нанесла красивата синоптичка.

Вероятно заради нездравия медиен интерес към тях, вероятно и заради желанието им да не избързват, Деси Банова и Плевнелиев все още не живеят на семейни начала. Все пак, двамата са двойка само от няколко месеца. А докато някои вече ги отправиха към венчилото, всъщност те дори не живеят под един покрив към настоящия момент.

Деси Банова и Плевнелиев все още не са семейство

Деси Банова и Плевнелиев все още не са семейство

Красивата синоптичка бе засечена да се прибира в дома си след работния ден. Той приключва следобед и Деси Банова има малко време и за себе си. В повечето случаи го уплътнява с пазаруване и разходки. А перфектната си фигура дължи не само на спорта, но и на здравословното хранене. Затова и за никого не е изненада, че в пазарските й торби има предимно плодове и ядки, пише bgdnes.bg.

В последните дни синоптичката предпочита да не се появява много-много на обществени места, защото всички погледи са вперени в нея. Заради огромния интерес към нея и Плевнелиев, Деси Банова дори си позволи да си вземе отпуска по никое време. Колегите й я познават като истинска работохоличка, а напоследък буквално не може да си събере мислите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар