Деси Банова повлича крак, синоптичките масово под венчилото

Деси Банова има значителна преднина
0

Деси Банова събуди гняв и завист у колежките си синоптички!

Деси Банова и Росен Плевнелиев смаяха всички с осветляването на връзката си. Красивата синоптичка удари кьоравото с връзката си с президента и събуди завистливи погледи от не по-малко харесваните си колежки. Докато ветеранката на Нова телевизия е на прага да мине под венчилото, и то с бивш държавен глава, две по-млади от нея момичета от прогнозата все още са моми.

Става дума за Никол Станкулова, Гери Малкоданска и Натали Трифонова. Русото изкушение на БТВ е най-младата, но май и най-прясно влюбената. През лятото тя афишира връзката си със сръбски бивш футболист. Заговори се за таен годеж и дори тайна сватба. Но на ръката на красавицата все още няма нито годежен пръстен, нито халка!

Деси Банова има значителна преднина
Деси Банова има значителна преднина

Гери Малкоданска стана популярна покрай връзката си с Демир Доган. Но двамата се разделиха тихомълком преди година-две. А сега къдрокосата синоптичка е в сериозна връзка с дизайнера Алекс Ковачев. Освен това има сериозни мераци скоро да му надене брачния хомот, защото е страхотна партия, пише hotarena.net.

Колежката на Деси Банова Никол Станкулова е любимата жена на сина на шефа на ПИБ Цеко Минев. И докато всички очакват най-сетне влюбените да узаконят връзката си, нищо чудо 39-годишната им колежка първа да стане омъжена жена, и то за бивш президент.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.