Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно?! (ето какво видя Катерина Горанова)

Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно?! (ето какво видя Катерина Горанова)
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки явно никога няма да се промени!

Жената на Асен Блатечки Катерина Горанова не издържа след поредния шок. Причинен й, разбира се, от милият й и скъп Асен Блатечки. Който очевидно никога няма да се промени.

Асен Блатечки

Асен Блатечки отново нагази лука пред Катерина Горанова

След като едва не я умори, слагайки й рога пред цяла България с красавицата Диляна Попова, Асен Блатечки я сюрпризира и с невероятната новина, че чака дете от манекенката.

Катерина страда много, но в крайна сметка прости изневярата и прие малкия Борил. А за благодарност Асен Блатечки реши да подвие опашка и да се върне при нея в семейното гнездо. Зарязвайки все още бременната по онова време Диляна Попова.

Какъв е бил шокът на Горанова наскоро обаче, когато заварила Асен Блатечки да се прегръща с Попова насред улицата?! Това разкриха близки до семейството на актьора.

Мачото на родното кино бил на поредното си посещение при сина си в новия дом на манекенката, но се забавил повече от няколко часа. Тогава уж случайно Горанова се разходила до въпросния адрес и видяла Асен Блатечки да излиза с Диляна от входа й. Секунди по-късно, преди да се метне на мотора си, двамата се прегърнали, но не просто като приятели.

„В докосването им е личало нещо много повече, а и самият поглед на Асен е издавал, че в апартамента е ставало нещо съвсем различно от обикновена игра с бебето. Диляна сияела и не спирала да се смее, а после дълго гледала след мотора на Асен. Очевидно тук отново става нещо, но дано да не е това, което си мислим, защото Катя ще бъде срината“, коментират източниците.

Самата Горанова все още не е казала нищо на Блатечки и дори не е споменала, че е присъствала на милата сценка пред дома на Диляна. Може би страхът от отговора на актьора е много по-голям от желанието й да научи истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар