Маджо разчиства на Слънчака

Гласувайте за статията

Маджо връща бизнеса си у нас

Работници, наети от Маджо, разчистват незаконните постройки на „Слънчев бряг“

Грандиозно разчистване на незаконно строителство в „Слънчев бряг“ стартира Младен Михалев-Маджо – пише „България днес“. За броени дни работници, наети от бившия бос на СИК, успяха да съборят над 50 бараки и барове в комплекса. С помощта на тежка техника постройките са буквално сринати със земята – отбелязва изданието.

Масовото разрушение е извършено по предписание на Министерството на туризма. Разходите за премахването на постройките са поети от фирмата на Маджо „Булимпекс“, която държи под наем плажа Слънчев бряг – север. Младен Михалев пое управлението на пясъка и дюните в началото на лятото от фирми, свързани с някогашните му конкуренти от ВИС-2. Повод за смяната на караула станаха оплаквания от туристи за тормоз от бригади яки момчета. След десетки подобни случаи в началото на годината договорът за концесия с фирма „Сънинвест“ бе прекратен, а новият конкурс спечелен от фирмата на Маджо.

Освен плажа чрез „Булимпекс“ Михалев е собственик и на вдигнатия от Младен Мутафчийски хотелски комплекс „Хелена ризорт“ на Слънчака. Той се състои от два огромни хотела, оценявани от експерти за над 100 млн. евро.
Любопитно е, че съседният плаж Слънчев бряг – юг, известен още като Какао бийч, дълги години се държи от фирми, свързани с бившата силова групировка ВИС-2.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Маджо разчиства на Слънчака”

  1. Бай Хой

    Ное. 22. 2017

    Имаше една книга на покойния Георги Стоев, която започваше: „Добре дошли в държавата на Маджо“. Очевидно този мн пролог не е случайност, както всички виждаме.

Добавете коментар