Къци Вапцаров не прилича на себе си. Вижте как изглежда към днешна дата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Бившият тв водещ е пуснал дори и шкембе

центъра на столицата. Това, което е направило силно впечатление на околните е, че се е променил изключително много. Той направо не приличал на себе си.

От стройния Къци Вапцаров няма и следа. Той бил облечен с червен пуловер и носел ланец на врата си. Това, което направило най-силно впечатление обаче бил фактът, че се е сдобил с доста солиден корем.

Къци Вапцаров

Бившият тв водещ е пуснал дори и шкембе

Къци Вапцаров, който Фънки нарече Къцамун по време на участието им във ВИП Брадър преди години, оставил всички без думи с тоталната липса на стил.
Според мнозина начинът, по който изглеждал Къци Вапцаров наподобявал до голяма степен стила на ранния Влади Въргала или мутрите от 90-те години на миналия век.

Минувачите по столичните улици останали изумени и от факта, че Къци Вапцаров не носил и яке, въпреки студа.
Те са категорични, че този пропуск от негова страна е груба грешка. Това е така не само заради хапещия студ, а и поради голямото шкембе, което е пуснал.

Очевидно обаче тлъстините изобщо не притесняват Къци и той няма никакво намерение да ги крие. Несъмнено обаче те успяха да породят любопитство у мнозина. Те се запитаха къде е останал железният хранителен режим, който Къци спазваше.

Припомняме, че по време на участието му във ВИП Брадър той следваше железен режим на хранене, който често се превръщаше в повод за скандали в къщата.
Не е ясно каква е причината, поради която Къци е позволил да се стигне до там. Факт е обаче, че направо не прилича на себе си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар