Няма лабаво: Елен Колева заби скандален общински съветник!

Гласувайте за статията

Елен Колева отново удари кьоравото, не се спря!

Елен Колева отново си хвана скандален мъж. Синеоката актриса си бе хванала гадже от чужбина, но и то й би шута. Сега новият мъж в кревата е пак скандален и е екс общински съветник от Радомир. Около месец актрисата има връзка с печално известния общинар Давид Бонев.

Елен Колева

Елен Колева пак се уреди с богаташ

Той също не е случаен. Мачото е син на бившия собственик на един от най-големите металургични заводи в България -„Радомир метал Индъстрийз“.

Давид по нищо не се отличава от наследниците на богаташ. Като тях той брутално се изцепи с катастрофата, която предизвика преди време в района на Благоевград.

Тогава той собственоръчно качи снимката си в социалната мрежа, където се вижда тотално смачкания му тузарски автомобил. Същият бе спортен модел и снимката предизвика противоречиви отзиви.

Давид Бонев бе общински съветник от Радомир за партия Герб. На този пост той бе в периода от 2011 до 2013 година. После обаче изменя на партията на Бойко и преминава под крилото на Яне Янев и неговата партия РЗС.

Дори става кандидат за депутат именно от тази партия. Но след изборите в Радомир избухва невероятен скандал. В основата е Давид Бонев. Мнозината радомирчани, заети покрай изборите не получават парите си от партията.

Застъпниците дори били заплашвани с ченгета и „черна джипка”, ако потърсят съдействие от пресата. Петдесетина души атакуват централата на РЗС и искат да си получат обещаните пари от водача на листата в централата в Перник.

Водачът на листата е принуден да се движи със скъп джип и охрана, за да се спаси от разярената тълпа. След като не влиза в Парламента новия любовник на Елен Колева подава оставка и като съветник в Общинския съвет в Радомир.

После става заместник-финансов директор в „Радомир Метали”. По това време заводът все още е ръководен от неговия баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар