Любо Киров не може да повярва: Виж с какво го трогнаха до сълзи!

Гласувайте за статията

Огромно признание за Любо Киров, заслужава го!

Певецът Любо Киров влезе в учебниците. Песента му „Знам” ще се изучава в учебника по музика за девети клас. За това се похвали самия изпълнител в социалната мрежа.

Любо Киров

Любо Киров вече ще се изучава и в училище

На 10-ти ноември той направи концерт в зала 1 на НДК. Много преди посочената дата билетите свършиха. Музикантът с изненада призна, че такова нещо скоро не се било случвало. Той обаче е доволен от резултата и се заканва догодина да капарира зала „Арена Армеец” за концерта си.

Само преди няколко дни стана ясно, че и албума му „Знам-Най-доброто от Любо Кривров” е достигнал златен статус по продажби на албуми и винилови плочи.

„Не съм вярвал, че ще се случи подобно нещо. Щастлив съм за българската музика, не само за себе си. Видяхме това, което се случи на концерта и разпродаването на билетите предварително. Преди 16 години имаше хора, които се кълняха, че такова нещо никога няма да се случи. Аз пък винаги съм бил позитивен и знам, че нашето поколение има талант“, сподели Любо Киров.

Певецът на балади благодари на хората, които са повярвали в него.

Неговите фенове са му дали стимул да прави нова музика и да създаде нов албум. Любо Киров стартира музикалната си кариера с група „Те”. Изненадващо ексцентричният изпълнител се отделя и започва солова кариера.

Любо Киров пише песни и за много български изпълнители. Сред тях са Мария Илиева, Ирина Флорин, Тони и други. Негова е песента и към българския сериен филм „Забранена любов”. Той разбуни духовете и със съвместен дует с италианската поп дива Алесия Д`Андреа преди няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар