Дотам ли се докара: Енджи Касабие брутално изкопира Николета!

Гласувайте за статията

Енджи Касабие изкопира брутално Николета Лозанова!

И Енджи Касабие лудна по модния стил на Николета Лозанова. Родните звезди определено признават, че манекенката Лозанова знае какво е то мода и как може да се приложи на собственото си тяло и лице.

Енджи

Енджи Касабие потресе всички с кражбата си от Николета

Наскоро диетоложката също открила това. А в Къщата на Големия брат, където тя бе една от съквартирантките, ливанската принцеса бе една от най-изисканите модни икони.

Тя умело съчетаваше визия, облекло, бижута и аксесоари и това не остана незабелязано за зрителите на скандалджийското шоу.

Определено лечителката на излишното тегло се разкри откъде черпи вдъхновение, за да изглежда адски стилна и предизвикателна. Стана ясно, че гуруто в това отношение за нея е именно плейметката Николета Лозанова.

Наскоро звездата на Вип Брадър взриви социалната мрежа и с чисто новата си прическа. Тя се показа ситно накъдрена, ала африканска принцеса, но с цвят блонди, вместо традиционния черен цвят на косите на негрите.

Такава ситно накъдрена Енджи Касабие още никой и никога не бе виждал. Двамата съпрузи се снимаха като за фотосесия. Бяха облечени със сходни дрехи.

Стана ясно обаче, че снимката, публикувана във Фейсбук е нетрадиционен начин диетоложката да се обясни в любов на мъжа си, мистър Ливан. Под нея тя бе написала

„Ти си всичко онова, което искам. Благодаря ти за любовта и вниманието”. Фотото взриви социалните мрежи, а мнозина определиха ливанската диетоложка на африканска принцеса, само че с изсветлена коса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар