Ти да видиш: Ето какво не знаехме за Асен Блатечки и Катерина Горанова! (виж тук)

Ти да видиш: Ето какво не знаехме за Асен Блатечки и Катерина Горанова! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки със сигурност няма изгода от това истината да излезе наяве!

Мачото на българското кино и театър. Разбивач на женски сърца и неустоим чаровник – за такъв се счита от години Асен Блатечки, който овърша сигурно рекорден брой мадами.

Асен Блатечки

Асен Блатечки май не заслужава Катерина

Той успя да улови дори умната и чепата Диляна Попова, но отгоре на всичко не остана и с нея. Направи й дете и я заряза, за да се върне в обятията на официалната си половинка Катерина Горанова.

Малко са хората, които знаят тайната на Асен Блатечки и Катерина. И тя е, че Горанова е може би единствената жена в биографията на актьора, която той е преследвал, а не тя него. Нещо повече – режисьорката дори не го харесвала и дълго време бягала от него като дявол от тамян.

Това се разиграло преди много години, по времето, когато Асен Блатечки се запознал с Катерина. Опаката, чепата, но адски остроумна хубавица му взела акъла. Вместо да падне по гръб след първата му усмивка обаче, тя директно го отрязала и го пратила да пасе.

„Това го побърка Асен. Той винаги е бил слабост на жените и му е било достатъчно да им смигне, за да му легнат в краката. С Катя си видя роднините от зор обаче. Тя не спираше да го реже и се държеше с него само като с приятелче. Е, това го подлуди“, разкриват източници от обкръжението на Асен Блатечки.

И до ден днешен Катерина Горанова запазила честолюбието и гордостта си, въпреки подвизите на половинката си и дори второто му семейство с Диляна Попова.

Такъв характер Асен Блатечки не бил виждал у друга жена и не спирал да повтаря, че тъкмо такава трябва да бъде жената, която иска да остане единствена за своя мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар