Ирина Шейк и Миранда Кер отсвириха шоуто на „Виктория Сикрет“

Гласувайте за статията

„Виктория Сикрет“ не успяха да впечатлят с шоу, а Миранда Кер и Ирина Шейк отсвириха събитието

Най-големите модни звезди отсвириха шоуто на „Виктория Сикрет“ тази година. Събитието мина без Миранда Кер и Ирина Шейк. Миранда, която обяви, че е бременна от два месеца с второто си дете, сподели, че няма ада участва в предаването. Ирина Шейк също отказа да се включи в ревюто, предпочитайки да си остане у дома с Брадли Купър и дъщеря им Леа.

Тази година в шоуто на супермоделите Джиджи Хадид и Бела Хадид изнесоха на раменете си шоуто. Красавиците деляха подиума с Алесандра Амброзио и Адриана Лима. Въпреки това критиците са на мнение, че хубавиците не успяха да привлекат вниманието. За разлика от предишни години, когато събитието бе истинска сензация, тази година ангелите не успяха да впечатлят.

Всъщност критиките не бяха толкова към стила на моделите, колкото към бельото, което представят. „Скучно, семпло, еднообразно“, бяха отзивите за новата колекция на модната марка.

Отсъствието на Ирина Шейк и Миранда Кер не остана незабелязано. Две от най-известните имена в модата отказаха да дефилират тази година. Миранда Кер отклони поканата по две причини — откакто се омъжи, манекенката предпочита да стои далеч от прожекторите. А наскоро обяви, че очаква и второто си дете, заради което окончателно се оттегля от модния бизнес.

Поне до следващия развод.

Що се отнася до Ирина Шейк, руската хубавица предпочита да се наслаждава на семейната идилия, вместо да мери чар и бельо, заедно с колежките си. След раждането на дъщеря си Леа, тя все по-рядко е виждана по модни форуми и събития.

Шоуто на "Виктория Сикрет" без Миранда Кер и Ирина Шейк

Шоуто на „Виктория Сикрет“ без Миранда Кер и Ирина Шейк

За разлика от нея бразилските супермодели Алесандра Амброзио и Адриана Лима не се предават. Хубавиците са достойни наследнички на Хайди Клум и продължават упорито да дефилират на подиума, въпреки че са вече над 30-годишни. И опровергават твърденията, че за тях старостта настъпва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар