Мария Илиева и Георги Михайлов направили бебето на гондола във Венеция!

Мария Илиева и Георги Михайлов направили бебето на гондола във Венеция!
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева и Георги Михайлов правили бебето в Италия!

Певицата Мария Илиева ще роди италианче. За това я кодошат нейни колеги и приятели. Защото бебето е заченато при една от романтичните екскурзии на певицата и нейния любим в романтична Венеция.

Мария Илиева

Мария Илиева ще ражда бебе половин италианче

„Бебето сигурно е правено на някоя гондола във Венеция”, закачливо намигат нейни близки. Така те искали да изкопчат повече информация за бързото решение на изпълнителката да има дете точно от този мъж.

Мария Илиева обаче отказва да дава повече информация за това. Тя не се поддава и на намеците, че отново си е хванала доста по-младо гадже. Поп дивата е с 13 години по-възрастна от бащата на сина й.

От години певицата искаше да има нормално семейство и да роди дете. Но с мъжете, които беше, това така и не случи.

Все по-упорито се твърди, че бъдещият татко на бебето й е Георги Михайлов. С младия и перспективен бизнесмен се запознали при едно от участията й в Брюксел. Фактът, че е по-млад от нея не тормози никак любимия й.

Напротив, защото той бил модерно настроен към това. Той изобщо нямал мислене на балканец, който винаги иска половинката му да стои по-долу в общественото положение от него самия.

Георги добре осъзнавал какво е да има жена звезда до себе си. С всичките положителни и отрицателни неща около този статут. Затова по никакъв начин не се опитвал да я засенчи или игнорира.

Той нарочно се дърпал от медиите, за да остане целия блясък за неговата любима. Но не така стояха нещата при предишното й гадже, рапъра Наско Колев. Бъдещият доктор доста добре се възползва от това, че мачка чаршафите с известна жена.

Мария Илиева и Георги почти нищо не са подготвили за бъдещия си син. Певицата ще чукне 40-години през декември. Тя вече знае, че бебето й ще е момче. Очаква се то да се появи на бял свят през следващата година.

Но заради суеверие певицата и любимият й щели да купуват всичко необходимо, едва когато влезе да ражда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар